zzp er techniek
Mechanisch monteur ZZP'er' vacatures NationaleVacaturebank.nl.
En weet jij alles van techniek? Wil jij samen met een ambitieus team van specialisten de grenzen verleggen in d Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een mechanisch monteur tuinmachines. 56 dagen geleden geplaatst 40 uur MBO Mechanisch Monteur Machinebouw.
ZZP'er' FlexToday bemiddeling van opdrachten op maat.
Als u een professioneel werkende zzper in de techniek bent dan bemiddelt FlexToday graag voor u in nieuwe opdrachten! We hebben veel opdrachten in de elektrotechniek, installatietechniek en werktuigbouw. Meld u dan aan bij FlexToday! FlexToday heeft een zeer ruime ervaring in het bemiddelen van technisch personeel. We weten wat er bij werkgevers speelt en willen graag in contact komen met zelfstandigen vakmensen die de gevraagde werkzaamheden kunnen verrichten.
Technisch ZZP'er' vacatures NationaleVacaturebank.nl.
In de werkplaats van Area heerst een goede sfeer en is er veel variatie in werkzaam Arbeidsvoorwaarden Beschik jij over technisch inzicht van het jaar, een enthousiaste medewerker die vooral beschikt over goed technisch. 3 dagen geleden geplaatst 40 uur VMBO/MAVO Technisch medewerker. Als technisch medewerker heb je een uitdagende functie met veel ruimte voor Techniek je een nieuwe vacature aanbieden, we zoeken namelijk naar een technisch Als technisch medewerker ben je de ondersteunende factor op de serviceafdeling in overleg met de servicemanager Je biedt telefonisch product technische.
Zzp Ers Techniek-vacatures oktober 2018 Indeed.nl.
Belangrijk is dat je handig bent en technisch inzicht hebt.Vanzelfsprekend heb je geen last van hoogtevrees en ben je fysiek in een uitstekende conditie. 28 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Soteq Vacatures in Doetinchem. ZZP techniek mechanisch.
ZZP'er, hoe word je dat? ZZP Nederland.
Kijk welk inkomen u beslist nodig heeft, kijk of er vraag is naar uw product of dienst, kijk wat er betaald wordt in de branche etc. ZZP Nederland helpt u op weg. ZZPers lopen bij het starten tegen allerlei vragen aan.
Techniek Vacatures ZZP'er' Intermediair.nl.
14 dagen geleden geplaatst 32 40 uur WO Sales Engineer Distribution Brabant en Limburg. Sales Engineer Distribution Fulltime, Brabant en Limburg Omnichannel marktontwikkelingen. Het zijn dynamische en uitdagende tijden in de distributie branche. Je bent nuchter en techniek is voor jou het mooiste wat er is.
Alle technische ZZP opdrachten bij Connect.
Vacatures in techniek. Werken via Connect. Aanmelden voor ZZP'er.' Opdrachten voor zzp'ers.' Aan de hand van onderstaande filters kan je zoeken naar een geschikte opdracht voor jouw profiel. Vind je niet meteen wat je zoekt maar ben je wel geprikkeld door de filosofie van Connect? Je kunt je bij ons altijd aanmelden voor opdrachten. lijst grid kaart. Selecteer uit 0 gevonden opdrachten voor zzp'ers.' Geen opdrachten gevonden voor deze zoekcriteria. Pas de zoekopdracht aan of schrijf je in als zelfstandige. Binnen 5 dagen 80% betaald! Zoek je rust en garanties ten aanzien van betaling van jouw facturen? Laat Connect ZZP Service je dan ondersteunen. Lees er alles over.
ZZP'ers' Maintec Nederland.
Alle Civiele techniek vacatures. ISO Gecertificeerd FCAW-GMAW lasser. Maintenance Inspection Technician. Medewerker Technische Dienst Regio Midden. Alle Industrie vacatures. Opleiding fietstechniek in Zeist en Uden 10 september start er weer een opleiding zijn nog enkele plaatsen vrij dus wees er snel bij!
Werken als zzp'er' in de techniek.
Connect ZZP Service maakt gebruik van een eigen goedgekeurde modelovereenkomst die voor iedereen in de techniek te gebruiken is. Ook adviseren wij ZZPers omtrent de Wet DBA. Ik wil advies op maat. Jouw zzp risico's' verzekerd Ondernemen brengt risicos met zich mee.
Zzp'ers' gezocht voor werk, klussen en opdrachten. Bekijk aanbod.
Zzp opdracht geplaatst door Connect ZZP Service op: 14 oktober 2018 2003: Technische zzper gezocht: ZZP Monteur Elektrotechniek Voor opdrachtgevers zijn wij op zoek naar ZZP elektromonteurs in West Nederland, Randstad en Oost-Nederland. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit utiliteit en nieuwbouw, maar met regelmaat zijn er mooie opdrachten in de industriƫle elektrotechniek.

Contacteer ons