vacature zzp er gezocht
Vacature: ZZP-er gezocht Zuid-Holland.
Bergen op Zoom. Vacature: ZZP-er gezocht. Nieuwbouw Schiedam Zuid-Holland. Aantal keer bekeken 67. Aantal reacties 23. Bekijk alle Bouw vacatures. Doorsturen aan een vriend. Doorsturen aan een vriend verzonden. Voor diverse aannemers in de Bouw in Zuid-Holland zijn wij op zoek naar ZZP-ers.
Zzp'ers' Vacatures Vacatures.nl.
ZZp'er' gezocht voor eigen franchise-onderneming. Jij bent niet bang om op mensen af te stappen om jou eigen producten onder de aandacht te brengen. Je bent zelf verantwoordelijk voor de werving van nieuwe klanten, het. Nacht verpleegkundige, ook voor ZZP'ers!'
Zzp'er' Vacatures Vacatures.nl.
Schrijf je in bij Vacatures.nl en ontvang persoonlijke vacature-alerts. Bij het inschrijven ga je akkoord met onze gebruiksvoorwaarden en privacybeleid. ZZp'er' gezocht voor eigen franchise-onderneming. In de ochtend ga jij naar het centrale magazijn en vul jij jouw, speciaal daarvoor ingerichte, diepvriesbestelwagen aan.
Vind zzp vacature in Vacatures op Marktplaats.nl.
Wij bemiddelen op dit moment voor een aantal grote opdrachtgevers waarvan er minimaal. MBO Variabele uren. Zzp opdrachten gezocht. Zpp opdrachten gezocht liefst vaste ritten. vacature zzp timmerman. Vacature zzp timmerman wij zijn 24/7 opzoek naar zzp timmerlieden wegens de velen aanvragen van aannemers.
zzp en freelance opdrachten Randstad. randstad logo. randstad logo. randstad logo.
GEZOCHT ALLROUND TIMMERMAN REGIO BREDA. 1602, per uur. LBO, MAVO, VMBO. naar alle zzp en freelance vacatures. werken als zzp'er' en freelancer via randstad. direct naar alle zzp en freelance vacatures. Randstad heeft een groot netwerk bij toonaangevende organisaties en biedt uitdagende opdrachten die passen bij jouw ervaringsniveau. Bovendien hebben we een groot aantal kantoren in Nederland, waardoor je gebruik kunt maken van ons lokale netwerk in jouw regio. hoe ziet de samenwerking eruit. Randstad maakt het jou als zelfstandige zo gemakkelijk mogelijk. Zo regelen we de benodigde contracten en administratie, ook met de opdrachtgever. Middels een contract met derdenbeding maken we het mogelijk om zonder veel papierwerk een opdrachtovereenkomst tot stand te brengen tussen jou en de opdrachtgever. Jij factureert aan Randstad en wordt daarmee periodiek betaald, zonder te wachten op betaling door de opdrachtgever. Om als zzper aan de eisen van zelfstandigheid te kunnen blijven voldoen, is er sprake van een maximale projectduur van negen maanden en blijft het debiteurenrisico voor de zzper.
Zzp Ers-vacatures oktober 2018 Indeed.nl.
Gesponsord vacature opslaan. Vacature voor ZZP ers die DBA-moe zijn. Utrecht Leidsche Rijn. FC Partners is zoek naar een ZZP-ers met een sterk trackrecord. Als ZZP-er die DBA-moe is ga je zoals vanouds aan de slag bij een breed scala aan. Gesponsord door Finque vacature opslaan. ZZP koeriers gezocht Amsterdam Haarlem e.o.
Landbouw ZZP'er' vacatures NationaleVacaturebank.nl.
19 dagen geleden geplaatst 32 40 uur MBO Grondwerker ZZP'er.' Als voorman gww ben jij verantwoordelijk voor diverse grondwerkzaamheden en mogelijk de aansturing van een groep collega's' op de werkplek. Je takenpakket ziet er als volgt uit: Je bent en voelt je verantwoordelijk voor de uit t. 5 dagen geleden geplaatst 32 40 uur VMBO/MAVO ZZP'ers' gezocht.
Zzp Er-vacatures oktober 2018 Indeed.nl.
Toon alle vacatures voor Soteq Vacatures in Doetinchem. GEZOCHT: ZZP er /Freelancer Manicure Pedicure! Prestige Hair Beauty Salon. Wij zoeken een enthousiaste en gezellige freelancers/zzp-ers in de manicure en pedicure verzorging om een ruimte aan te vullen in ons kapsalon in. 18 dagen geleden vacature opslaan meer.
Zzp gezocht! Bekijk aanbod klussen en opdrachten zzp'ers.'
Allround ZZP timmermannen gezocht voor een project in Den Haag. Regiebouw Source: Regiebouw Kader. Den Haag Centrum. 6 uur geleden. Laad meer zzp opdrachten. Geen geschikte opdracht gevonden? Plaats en promoot gratis uw zzp bedrijf met CV De beste manier om gevonden te worden door werkgevers! U zoekt een zzper? Plaats gratis uw vacature De beste manier om gevonden te worden door zzpers en freelancers!

Contacteer ons