vacatures zzp
Zzp gezocht! Bekijk aanbod klussen en opdrachten zzp'ers.'
Javascript moet ingeschakeld zijn om de zzp opdrachten te kunnen bekijken. Toon meer zzp opdrachten. zzp opdrachten bij Psychotherapeut zzp of parttime. GGZ-Reflection Haaglanden B.V. 3 uur geleden. ZZP Basispsycholoog Volwassenen Probalance Multicare Baarn. Mentaal Beter Source: Indeed. 5 uur geleden.
Zzp'er' Vacatures Vacatures.nl.
Toon alle vacatures in Lisse. Commerciële bijbaan ZZP'ers' Uitgeverij in Rotterdam. Deze parttime functie is vanaf 16 uur per week in te vullen en daarom perfect voor ZZPers of ondernemers die een vaste bijbaan zoeken. Voor deze functie ben jij beschikbaar.
Vacatures PIDZ Met zorg verbonden uitzendkracht / zzp'er' / interim-managerPIDZ Met zorg verbonden uitzendkracht / zzp'er' / interim-manager.
Javascript moet ingeschakeld zijn om de vacatures te kunnen bekijken. Toon meer vacatures. Blijf ons volgen. Wij zijn een netwerk van zorgprofessionals. We weten waar ons hart ligt en waar we goed in zijn. Via PIDZ zijn we met elkaar verbonden.
Vacatures en zzp-opdrachten in installatietechniek.
Bouw en civiele techniek. Connect: Uitdagende vacatures en zzp-opdrachten in de installatietechniek. Het gebruik van een gebouw is ondenkbaar zonder de inzet van installatietechnici. Binnen het vakgebied installatietechniek onderscheiden we elektrotechniek en werktuigbouwkunde als de twee hoofddisciplines. Nu de woningbouw en utiliteit weer begint aan te trekken, zien we volop vraag naar specialisten en allround installatietechnische medewerkers én zzp ers.
Zorgvacatures zzp opdrachten HappyNurse.
Vacatures voor verpleegkundig personeel Opdrachten voor ZZP'ers' Ik wil een wijkteam of uitzendbureau beginnen. Vacatures per regio. In welke branche wil jij graag werken? Maak hieronder een keuze of ga direct naar het overzicht met alle vacatures. Vacatures per sector.
Vind zzp vacature in Vacatures op Marktplaats.nl.
Verder kijken met de Marktplaats app. Je internetbrowser wordt niet meer ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. Help en info. zzp vacature in de schoonmaak. 373 resultaten voor zzp vacature. Groep en Rubriek. Vacatures Bouwnijverheid 85.
Vacatures ZZP Zorgverleners Werken via Omzorg Omzorg.
Omzorg gelooft dat wie hart heeft voor zijn of haar werk kwaliteit levert. Wij zijn daarom altijd op zoek naar zelfstandige zorgprofessionals die plezier hebben in hun werk. Bekijk onze openstaande opdrachten voor ZZPers in de zorg. Zorgverleners die weten waar het in de thuiszorg om draait: het zo goed mogelijk ondersteunen van een prettige thuissituatie.
Vacatures voor ZZP'ers' Manschap Uitzendbureau Almelo.
Er is hier dan geen sprake van een dienstverband. Als ZZPer ben je verplicht om te zorgen voor voldoende opdrachten om als zelfstandige te kunnen worden aangemerkt. Wanneer je als ZZPer voor verschillende opdrachtgevers werkt, dan kun je een VAR-verklaring aanvragen.
Zzp'ers/freelancers.'
Dienstverband Fulltime, Parttime. Contract Interim / ZZP. Over deze vacature. Ben je freelancer/zzper en sinds de invoering van de Wet DBA niet meer zeker of je bij je huidige of toekomstige werkgever door kan als zzper? YER biedt uitkomst met de zzp-scan voor hoger opgeleiden. YER heeft daarnaast diverse interim opdrachten in portefeuille. Indien je freelancer bent en via YER aan de slag wilt bij onze opdrachtgevers nemen wij je zorgen omtrent de Wet DBA uit handen. Reageer op onze interim vacatures op onze website en je ontvangt binnen twee werkdagen reactie.
zzp en freelance opdrachten Randstad. randstad logo. randstad logo. randstad logo.
werknemers / type dienstverband / zzp en freelance opdrachten. zzp en freelance opdrachten. Binnen de vakgebieden werktuigbouwkunde, elektrotechniek, installatietechniek, IT, finance, public, legal, hr, sales marketing en engineering hebben we interessante freelance opdrachten. actuele zzp en freelance vacatures. zzp in de zorg.

Contacteer ons