zzp opdrachten civiele techniek
ZZP Civiele Techniek vacatures in Nederland Careerjet.nl.
Ben jij een ervaren Projectleider Civiele Techniek en wil je aan de slag als Interim-Professional of Zzp de mogelijkheden! Als Projectleider Civiele Techniek geef je leiding aan verschillende projecten. Projectleider Civiele Techniek. een vaste baan, interim-carrière of opdrachten als ZZP er.
Vacatures zzp civiele techniek Trovit.
Het verzorgen van nieuwe opdrachten. Planning van inzet personeel. 30 dagen geleden op projectcarriere.nl. Q logic Leeuwarden, Friesland. vanuit verschillende disciplines; gevoel voor werken in een politiek gestuurde organisatie. Arbeidsvoorwaarden marktconform salaris of concurerrend zzp tarief. 30 dagen geleden op jobbird.com. centerpoint Velsen-Noord, Noord-Holland. Profiel opdrachtgever: Onze opdrachtgever is een aannemingsbedrijf actief in diverse disciplines van de civiele techniek, te noemen: GWW, Cultuurtechniek en.
Civieltechnische vacatures en zzp-opdrachten Het Projectbedrijf.
ZZP startersinformatie en tips. Haal meer uit je sollicitatiegesprek: sollicitatietips. Brancheorganisaties en belangenbehartigers. Evenementen Civiele Techniek. Portfolio van onze projecten. Missie en visie. Civieltechnische vacatures en zzp-opdrachten. Civieltechnische vacatures en zzp-opdrachten. Hieronder vind je het overzicht van onze civieltechnische vacatures en zzp-opdrachten freelance-opdrachten. We zoeken voortdurend kandidaten die de rol willen vervullen als.: Ons werkgebied is Noord-Holland, Zuid Holland, Utrecht en Flevoland. In dit werkgebied hebben wij door de jaren heen een sterk netwerk opgebouwd van potentiële opdrachtgevers. Bekijk op je gemak onze civieltechnische vacatures. Heb je jouw vacature of zzp-opdracht gevonden? Reageer dan eenvoudig en snel via de sollicitatiebutton die bij elke vacature staat. Via ons kun je onder verschillende contractvormen aan de slag.: Je treedt in dienst bij de opdrachtgever. Wij verzorgen dan alleen het werving en selectietraject. Je wordt gedetacheerd via Het Projectbedrijf bij de opdrachtgever. Je treedt bij ons in dienst: wij zorgen ervoor dat je bij verschillende organisaties kan werken aan uiteenlopende opdrachten en projecten.
Zzp Civiel Vacatures Vacatures.nl.
BK Professionals Rotterdam. Bij voorkeur kennis en ervaring opgedaan in civiele techniek of bodemsanering/ bodemonderzoek. Zorgdragen voor een goede interne en externe communicatie. Werkvoorbereider Civiel / Bodem Tijdelijk / ZZP. BK Professionals Rotterdam. Bij voorkeur kennis en ervaring opgedaan in civiele techniek of bodemsanering/ bodemonderzoek.
Vacatures in bouw en civiele techniek.
Bouw en civiele techniek. Connect: Uitdagende vacatures en zzp-opdrachten in de bouw en civiele techniek. Nederland staat bekend om zijn ingenieurs en uitstekende bouw en civiele bedrijven. Zo hebben wij als land één van de mooiste infrastructuren ter wereld en komen landen van over de hele wereld bij ons kijken hoe we water managen.
Zzp'er' civiele techniek wij hebben de opdrachten bouwhuysch.
We maken graag een afspraak met je om samen te kijken naar de mogelijkheden. We kunnen je bellen voor een afspraak of laat je gegevens achter in het onderstaande formulier. Bel mij terug. Bel mij terug. Even sparren over zzp opdrachten in de civiele techniek?
Civieltechnisch medewerker zzp vacatures NationaleVacaturebank.nl.
Als projectleider/adviseur houd jij je bezig met het verstrekken van adviezen binnen de verschillende facetten van de civiele techniek in het bedrij aan uitdagende projecten Werken in een werkomgeving, waarbij de medewerker. 17 dagen geleden geplaatst 32 40 uur MBO Rioolwerker ZZP.
Civiele techniek freelance vacatures NationaleVacaturebank.nl.
Minimaal afgeronde MBO opleiding bij voorkeur in civiele techniek Enige ervaring in de civiele techniek door stages of werk pré, maar geen must Affiniteit met de civiele techniek In Voor diverse opdrachtgevers ben ik op zoek naar starters in de civiele techniek Als je van de opleiding civiele techniek komt, kun je op verschillende Als je geen ervaring in de civiele techniek hebt, kan je beginnen als grondwerker.
Civiel ZZP'er' vacatures NationaleVacaturebank.nl.
Je hebt/bentEen: afgerond HBO diploma in de richting Civiel techniekMinimaal; 3 jaar werkervaring als projectleider in de civiele Ook ben je als ZZP'er' in de mogelijkheid om opdrachten bij Civiel technisch projectleider Als civiel technisch projectleider kom je te werken bij één van onze. 16 dagen geleden geplaatst 40 uur HBO Civiel Technisch Projectleider. Je hebt een afgeronde HBO opleiding HTS Civiele Techniek; Je hebt minimaal 7 jaar ervaring als Civiel Technisch Projectleider; Civiel Technisch Projectleider Als Civiel Technisch Projectleider binnen het team Werken verzorg je.
ZZP-bemiddeling Civiele Techniek Het Projectbedrijf.
ZZP startersinformatie en tips. Haal meer uit je sollicitatiegesprek: sollicitatietips. Brancheorganisaties en belangenbehartigers. Evenementen Civiele Techniek. Portfolio van onze projecten. Missie en visie. ZZP-bemiddeling civiele techniek. ZZP-bemiddeling in de civiele techniek. Het Projectbedrijf is het zzp-bemiddelingsbureau in de civiele techniek in de regio Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland. We hebben regelmatig afwisselende en uitdagende interim opdrachten die voortkomen uit uiteenlopende civieltechnische projecten.

Contacteer ons