zzp gezocht koerier
FedEx Careers.
Zoals u kunt verwachten van een groot bedrijf zoals het onze hebben we mensen voor heel wat verschillende opdrachten die verschillende carri√®remogelijkheden hebben. De meeste van onze betrekkingen zijn klantgericht koeriers, vertegenwoordigers, verkoopspecialisten., Er zijn natuurlijk ook andere functies binnen ons bedrijf IT, marketing, financi√ęle diensten, planning ontwikkeling en HR die ondersteunend werken om andere diensten in staat te stellen de bedrijfsdoelen te bereiken.
Koerier nodig? Jayden Koeriers en Logistics Jayden Logistics.
Op zoek naar een koerier of koeriersbedrijf in Rotterdam of Den Haag? Jayden Logistics is al jaren lang uw betrouwbare koerier voor het versturen van pakketten. Onze koeriers en en pakket bezorgers zorgen ervoor dat uw pakketten en goederen snel en betrouwbaar worden bezorgd op de door u gewenste locatie.
Zelfstandige Koerier-vacatures november 2018 Indeed.nl.
Toon alle vacatures voor Akmultidiensten Vacatures in Utrecht. Ervaren ZZP Koerier /Chauffeur gezocht voor pakketdienst. Kun jij kwaliteit leveren, ben je betrouwbaar, is auto rijden jou op het lijf geschreven, weet je van aanpakken en kun je zelfstandig en nauwkeurig werken.
Vacatures Joure Koeriersdienst Meije Brouwer.
Koeriersdienst in Joure zoekt koerier. Wij zoeken momenteel naar een koerier eventueel zzp'er. Op zoek naar een afwisselende baan met veel vrijheid. Punctueel, stressbestendig en klantgericht. In het bezit van een rijbewijs. Als koerier bij Koeriersbedrijf Joure Meije Brouwer werk je zowel in nachtdiensten als dagdiensten.
Bezorg pakketten met je eigen auto als koerier voor DHL.
Transport / Logistiek / Chauffeur / Koerier. Winkelwerk / Retail / Detailhandel. Zorg / Thuiszorg / Kinderopvang. Tijdelijke fulltime baan. Start parttime als scooter postbezorger in Breda. Bijbaan: word folderbezorger en krantenbezorger bij jou in de buurt pool. Per direct fulltime magazijnmedewerkers gezocht voor een afwisselende functie.
Transport Logistiek opdrachten.
Door geheel gratis jouw opdracht te plaatsen, klein of groot kunnen deze freelancers reageren. Het is vervolgens aan jouw om de freelancer uit te kiezen die je het meest geschikt lijkt. ZZP Koeriers gezocht. Ben jij koerier en opzoek naar werk als een koerier?
VACATURE BZZ Bezorging Zonder Zorgen.
Gaandeweg de dag en dan met name in de ochtenduren komen er veel telefoontjes binnen van bedrijven die iets bezorgd of afgeleverd willen hebben. Jij kijkt in je plansysteem welke koerier het dichtste bij deze klant rijdt en geeft deze koerier zijn volgende opdracht.
Marketingfacts.nl Marketing, Technology Design.
De walmen en het glitterende goud contrasteerden schril met de reden dat ik er was. Ik was geraakt door een waardevolle meeting die ik daarvoor had gehad en tegelijk verbijsterd over de rotzooi die we er in de wereld van maken.
Op zoek naar een baan? Tempo-Team. Tempo-Team. copyright_logo.
Mogelijk eet je nog liever zeven dagen per week CUP A NOODLES dan dat je jezelf laat uitzenden. Dat mag natuurlijk, wij houden je niet tegen. We zouden je wel graag wat meer informatie willen geven voordat je die overweging maakt.
KOERIER gezocht Landelijk: Eigen vervoer ADelivery 150 per dag Freelance / ZZP Talentee.
KOERIER gezocht Landelijk: Eigen vervoer ADelivery 150 per dag Freelance / ZZP. Deze vacature is helaas niet meer beschikbaar. Klik hier om alle vactures van ADelivery te zien. KOERIER gezocht Landelijk: Eigen vervoer ADelivery 150 per dag Freelance / ZZP.

Contacteer ons